MÅNDAG IGEN !

Nu går det undan, veckorna bara rullar på i ett snabbare å snabbare tempo. det är snart dags att plocka fram vinter jacka å skor. Fy för den lede.
Jag tror inte att jag är ensam om att vilja ha kvar sommaren ett tag till.  Fast hur har sommaren varit ? Har vi haft soligt å varmt eller har den regnat bort? Ja ska jag vara ärlig så vet jag inte eller vill man inte minnas. Bada har jag ju gjort några ggr men inte lika mycket som ifjol.
Det har nog varit en skön sommar för lite färg har man ju haft. Eftersom hösten är på ingång så är det snart dags att ta upp båten för vintervila.
Det känns alltid vemodigt men när hon väl står inne i sitt båt hus så är det så skönt.
Då börjar en annan period, man umgås med dom man knappt ser på sommaren. Man kan nog säga att man har sommar och vinter vänner.
Visst är det väl tur att man har både och.
Jaha, i helgen så vart det bad å middag på Höga Kusten hotellet. Det var skönt att bubbla.
Efter en storskrubbning så var det dags för en mumsfillibabba middag. Maten var supergod och efterrätten ska man inte tala om. Vi har kunnat dela den på 4. Marängsviss som inte gick av för hackor. det var tur det var utför när vi skulle till båten för då kunde man rulla ner.
Annars så har det väl inte hänt så mycket, jobbat lite emellanåt. Till helgen så är det marknad i stan och ute på holmen är det surströmmingsfest så det är full fart. Så värst mycket spännande händer inte just för tillfället.
Ska dra en sväng till Sundsvall på onsdag och ha inventering på nya höst collectionen, man kanske gör nått fynd.
Ha det så skönt och kramavarandra i trafiken!!!!!

TID!?

Jag har hur mycket som ska göras men jag kommer inte till skott. Vad ska man göra för att få energin som behövs och framför allt känns det som att tiden inte vill räcka till.
Jag har en förmåga att dra omkring i min mysiga solkiga blå fleecemorgonrock och mördar tofflor på morgonen. Kan det vara så att är lilla gubben som är hemma och hindrar mig? Nja. det är nog jag själv som slöar och dricker för mycket kaffe.
Kanske dags att ställa väckarklockan på 7 och kliva upp med ett stort flin på läpparna för att starta dagens övningar.
Huga, det låter inte som en bra ide. Det kanske är höst tröttheten som tagit plats i mig, kanske blivit besatt av Mr trött?
Det kanske är så att jag tömmer min energi ute i båten på helgerna? Ja så är det nog. Man är ju trevlig social och dryckeskompis från det att man kliver upp till framåt nattkröken. Å det tar på krafterna ska jag säga.
Till helgen blir det att bada uppe på Höga Kusten hotellet, ska bli riktigt trevligt å få bli ren å fin.
Kanske att det blir något gott att äta å dricka,den som väntar på något gott..........
Nä nu får man ta sig i kragen och börja ett mera organiserat liv så här på höstkanten. Eller vad säger ni?
Kanske dags att kassera morgonrocken å tofflorna Mia å Malin? Men då vill jag ha nya,dring dring!!!
Jag säger som Peps Persson: En sån dag kan man inte ligga å dra, näe lämna bingen å följ me mig ut.....

Jaha!

Jag hade nyss skrivit en sjujäkla lång text men den bara försvann innan jag hann spara. Jag skriver ett nytt senare idag!!

RSS 2.0